Om meg

Geir Sætre

Forfatter

Hvem er jeg, sånn egentlig?

 

Født i Bergen og tilbrakte noen måneder på Laksevåg, før familien flyttet til Mathopen, et sted i den beryktede bydelen Loddefjord. Bydelen er langt bedre enn sitt rykte, men vi som vokste opp der liker nok å fremstille det som at den er verre. I alle fall på noen områder.

 

Jeg var ikke akkurat noe skolelys, til stor frustrasjon for mine foreldre, som mente at jeg hadde evnene  men manglet viljen. Jeg kom meg gjennom på et vis og begynte i militæret etter videregående. Der ble jeg værende  i femten år og i den perioden viste jeg at jeg likevel likte skole, og fikk med meg bortimot to ingeniørtitler og en mastergrad.  Midt i militærperioden tok jeg permisjon et halvt års tid hvor jeg jobbet som bistandsarbeider i Nicaragua. Opplevelsene der borte var mange og flere har sagt at jeg burde skrive bok om dem. Det skal jeg ikke, men jeg har tanker om å innlemme noe av det i fremtidige bøker.

 

Etter militæret var det oljeindustrien som skulle slite med meg, og siden 2003 har jeg jobbet der. Foretrekker heller å jobbe med mennesker enn med tekniske ting, men heldigvis har jeg fått muligheten til å ha en jobb der jeg kan kombinere de to. Det passer meg utmerket.

 

Fritiden bruker jeg, som du sikkert har skjønt, blant annet til å skrive historier som ender opp som bøker. I tillegg har jeg familie og venner som jeg liker å være sammen med, jeg liker å gå turer i skog og på fjell, jeg liker å trene, reise, lese bøker og jeg er veldig glad i mat og vin.

 

For noen år siden prøvde jeg meg som standup-komiker, noe jeg likte godt. Likevel har jeg ikke fortsatt den karrieren, mye på grunn av manglende tid til alt jeg skulle ønske å få gjort. Men om du trenger en moromann en gang dere skal ha fest, så kan det hende at jeg starter opp på nytt. 

Kontakt meg:


Facebook: www.facebook.com/forfattergeirsaetre

 

Email: geirsaetre@hotmail.com

 

© Copyright. All Rights Reserved.